background-header
background-content

U bent hier

2Samen in beeld

Kernwaarden 2Samen

In deze film presenteert één van onze teams een aantal kernwaarden van Kinderopvang 2Samen. Bij het bekijken van deze film krijgt u een indruk van wat wij belangrijk vinden en waar wij als kinderopvangorganisatie voor staan. 

Lekker vies worden tijdens ModderDag  

Tijdens de eerste Nederlandse ModderDag organiseerde meerdere kindercentra van 2Samen activiteiten waarin het spelen met en het ervaren van modder centraal stond: een spannend parcours door de modder of kokkerelen in ModderKeukens.

Scoutweek: een kikker en een naaktslak!

Iedere vakantie zorgt KICKs voor een uniek programma. KICKS organiseert een reeks activiteiten waarin bewegen en sportiviteit voorop staan. Daarnaast wordt ook volop aandacht besteed aan natuurbeleving, zoals bijvoorbeeld tijdens de Scoutweek: bloemkettingen maken, waterbeestjes zoeken, hutten bouwen en met z'n allen rond het kampvuur.

Freerunning van KICKS

KICKS heeft een uitdagend en gevarieerd activiteitenaanbod waarmee kinderen (nieuwe) talenten kunnen ontdekken. Eén ervan is Freerunning, speciaal voor de oudste bso-groepen van 2Samen (freerunning is een turn/gymvorm waarbij alles in een heel snel tempo gaat zodat het haast lijkt of je aan het stunten bent). Het uitdagende freerunning-parcours bestond uit verschillende onderdelen, waar de kinderen (op muziek) in groepjes mee konden oefenen. Er werd gesprongen, gerend, gebalanceerd en geklommen. Behoorlijk intensief dus!

 

Veel sport tijdens activiteitendag in de zomervakantie

In de vakantie is het leuk om eens wat anders te doen bij de BSO. 2Samen zorgt voor een leuke activiteitendag bij Dreams. Een dag vol met verschillende workshops voor de kinderen van de BSO.