background-header
background-content

U bent hier

Nieuws archief

22 augustus 2014
Tijdens de feestweek hebben alle centra van Kindeopvang 2Samen met sportieve en creatieve activiteiten en de verkoop van KiKa beren geld ingezameld voor Stichting KiKa, Kinderen kankervrij. Dankzij de inzet van de medewerkers, ouders én kinderen is het fantastische bedrag van €11.025,74 ingezameld! 

6 mei 2014
Samen met de hoofdrolspeelster uit de film ‘Lydia blijft’ en Jurre Bosman ( SchooltTV Weekjournaal en Nieuws uit de natuur) praatten de kinderen op Vrijheidsdag over vrijheid: “Vrij zijn is mogen zeggen en doen wat je wilt, wanneer je het wilt: kunnen spelen, zingen, dansen, computeren, blij zijn, mogen wonen waar je wilt, je eigen vriendjes kiezen, bij je ouders mogen zijn én drijven in het zwembad!”

Kinderopvang 2Samen verzorgt sinds kort in winkelcentrum New Babylon de opvang en workshops in de Kids Club! Elke woensdag- en zondagmiddag kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar daar terecht voor €4,50 per keer. Een win-win situatie, want de ouders kunnen gaan winkelen terwijl hun kind(eren) een leuke middag beleven. Elke middag zijn er pedagogisch medewerkers en workshopdocenten van Kinderopvang 2Samen aanwezig.

Enkele kinderen van Kinderopvang 2Samen hebben samen met de burgemeester van Den Haag, dhr. Van Aartsen, meegeholpen met het opruimen van wat kerstbomen en vuurwerkresten. Tussendoor was alle tijd voor een heerlijke kop warme chocolademelk met wat lekkers. Om vuurwerk veilig op te rapen gebruikten zij speciale afvalknijpers.

Uit het onlangs gehouden klanttevedenheidsonderzoek, bleek ook dit jaar weer een hoge tevredenheid over onze dienstverlening. Het onderzoek is afgenomen aan de hand van een, op hoofdlijnen, gestandaardiseerde vragenlijst. Dit stelt ons in staat uitkomsten te vergelijken met die van andere kinderopvangaanbieders. En wat bleek: ook in vergelijking met onze concurrenten, scoren wij op vrijwel alle onderdelen beter.

Naast onderwerpen als ‘pedagogisch klimaat’, ‘vestiging’ en ‘administratie en informatie’, konden ouders verbeterpunten en suggesties aandragen.

Pagina's