background-header
background-content

U bent hier

Nieuws

22 mei
Bij 2Samen zijn we, bijvoorbeeld met opgefriste huisstijl en herzien voedingsbeleid, letterlijk Fris & Fruitig. We investeerden flink in de kwaliteit van onze opvang, zoals in gezonde voeding, frisse kindercentra en opgeknapte buitenruimtes. Maar ook in goed opgeleide medewerkers en bijvoorbeeld nieuwe Stints waarmee we lekker vaak naar buiten kunnen om een frisse neus te halen!

1 mei
Het komend seizoen is er weer een hoop te beleven voor kinderen en ouders in onze regio. Zo zijn er tal van wijkfestivals en zijn er fijne speeltuinen en parken om op avontuur te gaan. Staan de volgende activiteiten al in uw agenda?

Vlaggetjesdag (16 juni)

18 april
Op een stralende lentedag hebben we de nieuwe tuin van 2Zonnetjes officieel en feestelijk geopend. De kinderen mochten voor het eerst de geheel opgeknapte buitenruimte ontdekken en wat valt er veel te zien en te doen. 

Dat wordt genieten deze lente en zomer!

16 april
Vanwege het 10-jarig bestaan van KICKS, kregen alle scholen waarmee wij samenwerken als kerstcadeau een tegoedbon voor een KICKS-beleving! Op vrijdag 13 april werd de eerste bon verzilverd door de Annie M.G. Schmidtschool in Den Haag. Kinderopvang 2Samen biedt opvang voor de kinderen van deze school bij 2Vikingen en 2Zeerovers. En, vanaf begin 2015 werkt KICKS met deze school samen om een breed naschools aanbod te bieden.

Lees verder op 2samenkicks.nl.

 

13 april
Looking for Preschool in The Hague? We have a few places available for our full English preschool program 2018/2019. 

Our preschool group Squirrels is located at our childcare centre 2Ruiters (Frederikstraat 26, The Hague). The group aims to accommodate children from the international expatriate community. Squirrels offers a structured curriculum with the emphasis placed on socio-emotional safety, individual development, social competence and the transfer of norms and values.

Pagina's