background-header
background-content

U bent hier

Nieuws

18 april 
Op een stralende lentedag hebben we de nieuwe tuin van 2Zonnetjes officieel en feestelijk geopend. 

De kinderen mochten voor het eerst de geheel opgeknapte buitenruimte ontdekken en wat valt er veel te zien en te doen. Dat wordt genieten deze lente en zomer!

16 april
Vanwege het 10-jarig bestaan van KICKS, kregen alle scholen waarmee wij samenwerken als kerstcadeau een tegoedbon voor een KICKS-beleving! Op vrijdag 13 april werd de eerste bon verzilverd door de Annie M.G. Schmidtschool in Den Haag. Kinderopvang 2Samen biedt opvang voor de kinderen van deze school bij 2Vikingen en 2Zeerovers. En, vanaf begin 2015 werkt KICKS met deze school samen om een breed naschools aanbod te bieden.

Lees verder op 2samenkicks.nl.

 

13 april
Looking for Preschool in The Hague? We have a few places available for our full English preschool program 2018/2019. 

Our preschool group Squirrels is located at our childcare centre 2Ruiters (Frederikstraat 26, The Hague). The group aims to accommodate children from the international expatriate community. Squirrels offers a structured curriculum with the emphasis placed on socio-emotional safety, individual development, social competence and the transfer of norms and values.

30 maart 
Op woensdag 28 maart heeft Wethouder Rabin Baldewsingh de Gulden Klinker uitgereikt aan de Verborgen Tuin van Rustenburg. Gefeliciteerd! 

29 maart
Voor onze kinderdagverblijven en locaties voor buitenschoolse opvang kunnen we nog een aantal kinderopvang-toppers gebruiken. 
Ben jij de pedagogisch medewerker waar kinderen naar vragen als je er niet bent? Die met originele activiteiten hun ontwikkeling stimuleert? Waarvan ouders weten dat hun kind in vertrouwde handen is en door wie ze zich goed geïnformeerd voelen over wat hij/zij zoal leert en beleeft? Die affiniteit heeft met zowel de leeftijdsgroep 0-4 als met de leeftijdsgroep 4-12? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Pagina's