background-header
background-content

U bent hier

Nieuws

23 februari
We zijn trots dat we op zondag 11 maart met maar liefst 50 collega’s meelopen met de CPC-loop in Den Haag. Bij zowel de 5, 10 als de 21 kilometer zijn medewerkers uit allerlei lagen en afdelingen van de organisatie van de partij.

26 januari
De voorleesdagen bij onze kinderdagverblijven en peutergroepen zijn in volle gang. Er zijn extra feestelijke voorleesmomenten georganiseerd met bijzondere gasten of bijzondere activiteiten. 
We lichten een aantal van deze voorleesmomenten uit:

Prinses Laurentien was te gast bij het Kinderboekenmuseum. Daar sprak ze over het belang van voorlezen voor de ontwikkeling van kinderen én las ze prachtig voor aan onze peuters. 

11 januari
Een spectaculaire en feestelijke opening met een warm openingswoord van Erica Terpstra, zo is deze week het kindcentrum De Beleving geopend. 

Dit gloednieuwe gebouw biedt ruimte aan zowel onderwijslokalen van Basisschool Het Volle leven als vrije ruimtes voor de naschoolse opvang 2Ontdekkers van Kinderopvang 2Samen. Daarnaast biedt de prachtige buitenruimte met een aantal boerderijdieren oneindig veel buitenspeelplezier en veel ruimte om te ontdekken. Daar hebben de kinderen de afgelopen maanden al kennis mee kunnen maken.

9 januari
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien komt op woensdag 24 januari in het Kinderboekenmuseum voorlezen aan de peuters van Kinderopvang 2Samen. Wij vinden het erg leuk dat onze peuters bij dit unieke voorleesfeestje kunnen zijn.

Haar bezoek is in het kader van het Nationaal Voorleesontbijt, de aftrap van de Nationale Voorleesdagen die plaatsvinden van 24 januari t/m 3 februari 2018. Het boekje ‘Ssst! De tijger slaapt’ staat als ‘Prentenboek van het Jaar 2018’ centraal. 

5 januari 2018
Onze activiteitenaanbieder KICKS bestaat 10 jaar! 
Naast de prachtige nieuwe website van het KICKS, blikken wij in ons jubileummagazine terug op hoogtepunten van de afgelopen tien jaar. Lees het volledige magazine.

Pagina's