background-header
background-content

U bent hier

Kosten kinderopvang

Stichting Kinderopvang 2Samen streeft ernaar zo laag mogelijke tarieven in rekening te brengen. Als stichting zonder winstoogmerk investeren we eventuele redementen direct in de kwaliteit van onze opvang en dienstverlening.

Tegemoetkoming in de kosten

In de tarieflijsten onderaan deze pagina, vindt u bruto-bedragen. Wat u netto betaalt, hangt onder andere af van uw inkomen, de daaraan gekoppelde kinderopvangtoeslag en het aantal dagen dat u kinderopvang wenst af te nemen.

Wilt u weten wat kinderopvang in uw situatie netto kost, ga dan naar de pagina 
Proefberekening of gebruik onze Rekentool.

All-in-tarieven

Er worden u bij Kinderopvang 2Samen geen bijkomende kosten in rekening gebracht voor o.a. activiteiten, luiers, drinken, maaltijden, biologisch fruit en vervoer. Ook ons activiteitenaanbod van KICKS in de naschoolse opvang (zoals sport, dansles, muziekles, excursies en zomerkampen) zijn in de prijs inbegrepen.

Kleinere opvangpakketten

Bij kinderopvang 2Samen kunt u voor allerlei opvangpakketten terecht. Wij bieden opvangpakketten van 52-weken, 46-weken en, in de bso, van zelfs 40-weken opvang per jaar aan. 

Meer informatie over deze opvangpakketten treft u aan onder 'aanbod' en op onderstaande tarieflijsten.

Kinderopvang 2Samen wil oneigelijk gebruik van deze pakketten voorkomen. Zo dienen de kleinere opvang-pakketten in beginsel voor minimaal één jaar te worden afgenomen. Wilt u binnen het jaar overstappen naar een ander opvangpakket, dan behouden wij ons het recht voor een eventuele herberekening door te voeren. U wordt hier vanzelfsprekend op voorhand op geattendeerd.