background-header
background-content

U bent hier

Werken bij 2Samen

Iedere dag bieden onze 800 medewerkers in Den Haag, Naaldwijk en Monster de veilige basis en omgeving waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Ons personeel maakt onze kwaliteit! We zijn regelmatig op zoek naar goede krachten die ons team willen komen versterken.

Toekomstmogelijkheden

De kinderopvang is altijd in beweging. Nieuwe ontwikkelingen op gebied van bijvoorbeeld pedagogiek of veiligheid verdiepen het werk op de groep en bieden je nieuwe uitdagingen. Kinderopvang 2Samen biedt trainingen om op de hoogte te blijven. Goede werkbegeleiding is een vast onderdeel van ons personeelsbeleid.

Kinderopvang 2Samen stimuleert persoonlijke ontwikkeling, zodat jij uitdaging in je werk houdt en de kinderen het beste kunt blijven bieden. Dit willen we bereiken door cursussen over specifieke onderwerpen te bieden, bijvoorbeeld: Werken met baby’s, Huilbaby’s, Puk & Ko, Drukke peuters, Trainingen gericht op de bso, Gesprekstechnieken. Regelmatig kijken wij wat de behoefte is onder medewerkers en ontwikkelen wij nieuwe cursussen zodat je altijd op de hoogte blijft van de meest recente ontwikkelingen in het vakgebied.

Solliciteren

Heb je interesse in een baan bij Kinderopvang 2Samen? Klik dan onder de door jou gekozen vacature op 'solliciteren' en vul het sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in.