background-header
background-content

U bent hier

Partners

Kwaliteit in Kinderopvang

2Samen is lid van KIK  (Kwaliteit in Kinderopvang). In deze vereniging bundelen twaalf kinderopvangorganisaties landelijk hun krachten door het delen van kennis, onderzoeksresultaten, visie en beste praktijkvoorbeelden vanuit het idee dat alleen het allerbeste goed genoeg is voor ‘hun’ kinderen.

BOinK

2Samen is lid van BOinK (Belangenvereniging van ouders in de kinderopvang). Het is een landelijke vereniging die de positie van ouders in de kinderopvang en peuterspeelzalen ondersteunt en versterkt bij beleidsmakers en in adviesraden. BOinK oefent zo invloed uit op wet- en regelgeving, financiering en kwaliteitsontwikkeling in de kinderopvang.

Brancheorganisatie Kinderopvang

Brancheorganisatie Kinderopvang is er voor de kinderopvangorganisaties in Nederland en maakt het haar leden mede mogelijk hoogwaardige kinderopvang te leveren. De brancheorganisatie staat voor kwaliteit, professionaliteit, continuïteit en duurzaamheid in de kinderopvang in de breedste zin van het woord.

Brancheorganisatie Kinderopvang vertegenwoordigt de sector in het contact met relevante partijen waaronder overheden, politiek en stakeholders. Dit betekent dat een sterke, zelfbewuste brancheorganisatie een professionele lobby voert voor de sector, een krachtige en betrouwbare gesprekspartner is voor stakeholders en een deskundige adviseur voor haar leden.