background-header
background-content

U bent hier

Kinderopvang 2Samen

Zoekt u een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (bso) of peuterspeelzaal in Den Haag, Monster of Naaldwijk? 2Samen maakt kinderopvang tot een echt waardevolle tijdsbesteding voor uw kind!
Wij bieden een plek waar uw kind vanuit een veilige en vertrouwde omgeving de wereld kan verkennen, onder deskundige en liefdevolle begeleiding van onze pedagogisch medewerkers. Wij bieden ook kinderopvang bij u in de buurt!

Onze missie:

Wij bieden kinderen een goede basis voor hun toekomst.
De kinderwereld = onze wereld.

Onze visie op hoe wij deze goede basis bieden hebben wij als volgt samengevat:

Kinderen worden geboren met een eigen temperament, kwaliteiten en talenten. Ze zijn nieuwsgierig, ondernemend, eigenwijs en gevoelig. Ze imiteren en willen erbij horen. Op allerlei manieren laten kinderen ons zien wat ze nodig hebben en daar sluiten wij op aan. Een rijke en liefdevolle omgeving nodigt kinderen uit om te spelen en de wereld te ontdekken.

Een kind is zoals het is, en krijgt daar bij ons de ruimte voor. Respect voor ieders eigenheid staat centraal in alles wat wij doen. Dat maakt dat een kind zich bij 2Samen thuis voelt. Vanuit deze veilige basis helpen wij kinderen zich te ontwikkelen. Stap voor stap de wijde wereld in. 2Samen is medeverantwoordelijk voor deze opvoeding. Kinderen zijn ons kostbaarste goed, zij zijn de toekomst.

2Samen. Thuis in kinderopvang.

Deze uitgangspunten vormen de basis van ons dagelijks handelen. U leest hier meer over in ons pedagogisch beleid. Wij sluiten met ontwikkelingsgerichte activiteiten bijvoorbeeld op het gebied van taal, lezen en bewegen naadloos aan op de ontwikkelingsbehoefte en interesse van uw kind. Bovendien proberen we u als ouder zoveel en zo flexibel mogelijk te ondersteunen.

Natuurlijk wilt u de diverse aanbieders van kinderopvang in Den Haag, Naaldwijk en Monster goed vergelijken. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een rondleiding in het kindercentrum van uw keuze, zo kunt u met eigen ogen zien hoe en waar wij uw kind straks opvangen. Hebt u nu al vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Kiest u voor Kinderopvang 2Samen, dan kiest u voor:

  • Een stichting zonder winstoogmerk die durft te (blijven) investeren in kwaliteit
  • De hoogste klanttevredenheid (wat blijkt uit landelijke benchmarks)
  • Uitsluitend gediplomeerde en doorlopend bijgeschoolde medewerkers
  • Een veelzijdig activiteitenaanbod met muziek, (peuter)dans en uitstapjes
  • Uitdagende workshops, activiteiten en een zomerkamp van KICKS in de bso
  • All-in-tarieven
  • De meest duurzame kinderopvangorganisatie van Nederland (eerste winnaar degroenegiraf.nl)

Bovendien bieden wij u de zekerheid van:

  • Ruim 70 jaar ervaring
  • De grootste professionele kinderopvang in Regio Haaglanden