background-header
background-content

U bent hier

Evenementen

Kinderopvang 2Samen is er voor kinderen. Als lokaal betrokken organisatie sponsoren we daarom tal van lokale evenementen in Den Haag, Naaldwijk en Monster. Voorbeelden zijn de Kinderboekenmarkt, Sinterklaasintocht en de Christmas Fair. Daarmee willen we het plezier en de ontwikkeling van kinderen ook buiten onze opvang bevorderen.  

Voorleesontbijt 

Ook spelen we in op landelijke thema’s, zoals het Nationale Voorleesontbijt. Op die dag organiseren we voorleesontbijten met bekende Nederlanders, waarbij het belang van (voor)lezen wordt benadrukt. U bent daarbij ook van harte welkom. Bekijk de fotogalerij voor een impressie.

Feestmaand 

Heel juni hield Kinderopvang 2Samen haar feestmaand. Niet alleen klanten, maar ook alle kinderen en ouders uit de buurt waren van harte welkom voor een sprookjesmiddag, spelletjesmiddag of ‘high tea’. Desgewenst kunnen toekomstige en kersverse ouders onder het genot van een hapje en drankje en in feestelijke sfeer informatie krijgen over kinderopvang bij 2Samen. Tijdens de feestmaand zamelen wij als kinderopvangorganisatie geld in voor een goed doel. 

Kinderboekenparade 

In het Kinderboekenmuseum is in juni een Haags kinderboekenfestijn. Kinderboeken zijn er tegen een scherpe prijs te koop, talloze kinderboekenauteurs maken een praatje met kinderen en signeren hun boeken en er komen verrassende optredens op het podium. 2Samen is ook hierbij van de partij en organiseert creatieve workshops. Voor alle kinderen die van lezen en knutselen houden, is dit het leukste kinderfeest van Den Haag! Bekijk de fotogalerij voor een impressie.

Sinterklaasintocht

Traditiegetrouw komt Sinterklaas in november aan in de haven van Scheveningen en maakt hij een rijtoer naar het centrum. 2Samen verzorgt al jaren de 'opvang van zoekgeraakte kinderen' bij dit evenement en is daarmee partner van de Sintintocht. Vanuit een tent wordt door een enthousiast team van collega's kleinigheidjes uitgedeeld, informatie gegeven, geschminkt, en vangen wij zoekgeraakte kinderen op. Bekijk de fotogalerij voor een impressie.

Elk jaar rijdt de praalwagen, gemaakt door onze bso-kinderen, mee in de rijtoer van Sinterklaas van Scheveningen naar het centrum.

Royal Christmas Fair

De Haagse kerstvakantie wordt jaarlijks ingeluid met de Royal Christmas Fair in het centrum van de stad. De tientallen kramen, de optredens en het lekkere eten brengen iedereen in stemming voor de feestdagen. Dankzij de bijdrage van 2Samen is er speciaal voor kinderen een workshop of activiteit te bezoeken. Met een beetje geluk kun je er zelf de Kerstman een handje schudden.
Bekijk de fotogalerij voor een impressie. 

Ook op onze Facebookpagina publiceren wij regelmatig fotoreportages van evenementen en activiteiten. En op 2samenkicks.nl leest u meer over de activiteiten met KICKS.