Garden slider

background-content

U bent hier

2 Zwanen

  • Prachtig ruim kindercentrum in Ypenburg
  • Grote, uitdagende natuurtuin (1000 m2)
  • Vertrouwde overgang naar de bso
  • Loopbrug naar basisschool de Paradijsvogel (Ypenburg)

Kinderdagverblijf Ypenburg

In de babygroepen van ons kinderdagverblijf kunnen de kinderen lekker spelen en ontdekken in een rustgevende omgeving. De medewerkers geven ieder kind veel persoonlijke aandacht en zorgen voor een goede balans tussen rust en (ontwikkelingsgerichte) activiteiten. 

Peuteropvang Ypenburg

In de peuteropvang (peuterspeelzaal) krijgt uw peuter een goede voorbereiding op de basisschool. Uw kind leert spelenderwijs hoe het is om in een groep te functioneren en om met andere kinderen te spelen en te delen. De activiteiten en het dagprogramma van de peuteropvang staan vooral in het teken van zelfredzaamheid, zelfstandigheid en het opdoen van sociale vaardigheden. 

Buitenschoolse opvang Ypenburg

De bso is voor de jongste kinderen vanaf vier jaar van basisschool de Paradijsvogel. Wanneer ze 5 of 6 jaar zijn, stromen ze door naar de buitenschoolse opvang 2Weidevogels (direct achter het pand van 2Zwanen aan de Weidevogellaan). Dit zal zoveel mogelijk gebeuren in de zomervakantie, met een deel van de groep tegelijk. 

Na schooltijd halen wij de kinderen op en lopen gezamenlijk naar 2Zwanen. Na iets eten en drinken doen we allerlei activiteiten; knutselen, verkleden, spelletjes, puzzels, dansen, bouwen en buitenspelen. In samenwerking met onze activiteitenafdeling KICKS wordt een uitdagend activiteitenaanbod aan de kinderen aangeboden. 

Natuurlijk gaan we elke dag even naar buiten. In onze grote natuurtuin is van alles te beleven. De kinderen kunnen hier heerlijk zelf op ontdekkingstocht gaan. Ook maken wij gebruik van de omliggende speelvelden en speeltuinen.

Extra's 2Zwanen:

Ruime openingstijden in Ypenburg

Ouders kunnen bij 2Zwanen profiteren van de mogelijkheid tot verlengde openingstijden vanaf 07.00 uur tot 18.30 uur. (Voorschoolse opvang van 7.30 - 8.30 uur)

Open avond

Regelmatig opent kindercentrum 2Zwanen van 17:00 tot 19:00 uur de deuren. Alle geïnteresseerden kunnen sfeer komen proeven. Bekijk hier de open dagen en avonden

2Samen app

Ouders met kinderen bij 2Zwanen kunnen gebruikmaken van de 2Samen app. Lees meer over onze app.

Belangstelling? Kom eens langs bij kinderopvang 2Zwanen in Ypenburg voor een vrijblijvende rondleiding
Keuze gemaakt? U kunt direct inschrijven

Opvangvormen

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang
  • Peuteropvang

WIJ verzorgen BSO voor

  • Christoffel
  • Paradijsvogel locatie Eksterhof, de
  • Paradijsvogel, de