Garden slider

background-content

U bent hier

2 Torentjes

  • Lichte, ruime en moderne locatie
  • Bredebuurtschool voor kinderen 0-12 jaar
  • Eigen tuin met veel natuurlijke elementen
  • Veel buitensport en -spel
  • Creativiteit in het atelier
  • Ontwikkelingsgerichte activiteiten

Ons ruime en lichte kindercentrum bevindt zich samen met twee basisscholen in het nieuwbouwcomplex ‘Carré Escamp’ in Leyenburg. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen bij ons leren en spelen. 2Torentjes heeft vier groepen kinderdagverblijf en twee groepen buitenschoolse opvang. 

In de centrale grote speelhal kunnen de peuters binnen lekker spelen en bewegen en is er volop gelegenheid voor ontwikkelingsgerichte activiteiten.

In onze eigen tuin met veel natuurlijke elementen kunnen baby’s samen met onze medewerkers veilig naar buiten. De peuters kunnen er naar hartenlust spelen en ontdekkken. 

De buitenschoolse opvang heeft twee grote, lichte groepsruimtes, die de kinderen vanaf 4 jaar voldoende uitdaging biedt. En wij kunnen gebruikmaken van de gymzaal en het speellokaal van school. 

Het groene schoolplein aan de achterkant van het gebouw grenst aan een binnenterrein. De kinderen van 2Torentjes kunnen hier heerlijk spelen en sporten. Er is een klimtoestel, een verhard basketbalveld en een klimwand. Verder liggen er twee kunstgrasvelden en staan er fitnesstoestellen.

Ook kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten in ons eigen atelier, dat een belangrijke plek inneemt. De kinderen werken in kleine groepjes en beslissen zelf wat ze gaan maken en welke materialen ze gebruiken. Zo geven ze vorm aan hun ideeën, gedachten en fantasieën. 

2Torentjes maakt gebruik van de buurtvoorzieningen van stichting Mooi Escampade, die in het naastgelegen gebouw is gevestigd. En we maken regelmatig uitstapjes naar het 'groene' Zuiderpark, de Uithof, de sportvelden, het groene assenkruis, groene singels en veel binnentuinen.

Onze pedagogisch medewerkers verwelkomen uw kind(eren) graag met veel creativiteit en spontaniteit. 

Extra's 2Torentjes:

Ruime openingstijden

Ouders kunnen bij 2Torentjes profiteren van de mogelijkheid tot verlengde openingstijden vanaf 7.00 uur.

Voorschoolse opvang

Tevens bieden wij bij 2Torentjes voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur. De kinderen worden om 08.30 uur door ons naar school gebracht.

2Samen app

Ouders met kinderen bij 2Torentjes kunnen gebruikmaken van de 2Samen app. Lees meer over onze app.

Belangstelling? Kom eens langs bij 2Torentjes voor een vrijblijvende rondleiding
Keuze gemaakt? U kunt direct inschrijven

Opvangvormen

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

WIJ verzorgen BSO voor

  • Hooftschool, P.C
  • Karresschool, ds D.J.