Garden slider

background-content

U bent hier

2 Matrozen

  • Centrale ligging bij haven en strand
  • Duurzaam en uitdagend speelmateriaal
  • Riante tuin met moestuintjes en kippenhok
  • Ruime openingstijden
  • Vaste medewerker op iedere groep
  • Vaak op stap met de Stint(s)
  • Voldoende parkeerplek (nog onbetaald)

2Matrozen ligt centraal aan de doorgangsweg naar de Haven in Scheveningen vlakbij het Statenkwartier.

Er zijn vier babygroepen en drie peutergroepen verdeeld over twee verdiepingen. Alle groepen zijn verschillend in grootte en hebben een eigen karakter. We vinden het belangrijk dat de groepen knus en huiselijk zijn en hechten veel waarde aan een open sfeer en persoonlijk contact. Ons spelmateriaal is overwegend duurzaam en uitdagend om de fantasie te stimuleren. 

2Matrozen heeft volop ruimte om buiten te spelen; voor de baby’s is er een afgeschermde speelplek en de peuters hebben een grote ruimte met een speelhuis-zandbak, buitenkeuken en allerlei uitdagend speelgoed. Ook zijn er meerdere tuintjes, waar bolletjes worden geplant of groenten en kruiden worden gekweekt. De kinderen vinden het geweldig om te helpen met water geven van planten en het oogsten. Ook hebben we kippen. De kinderen mogen helpen bij het voeren en het eitjes rapen.

We gaan er ook vaak op uit; even wandelen met de kinderen in de buggy’s of met de Stint (elektrische bolderwagen) naar de kinderboerderij of de speeltuin. Dat 2Matrozen een actief en creatief centrum is, is te zien aan de door kinderen gemaakte kunstwerken. Maar ook de foto’s met verslag van activiteiten die worden opgehangen in het kindercentrum, geven een goed beeld van wat er dagelijks met de kinderen wordt gedaan.

Extra's 2Matrozen:

Ruime openingstijden 

Ouders kunnen bij 2Matrozen profiteren van de mogelijkheid tot verlengde opening tot 18:30 uur.

2Samen app

Ouders met kinderen bij 2Matrozen kunnen gebruikmaken van de 2Samen app. Lees meer over onze app.

Belangstelling? Kom eens langs bij 2Matrozen voor een vrijblijvende rondleiding
Keuze gemaakt? U kunt direct inschrijven

Opvangvormen

  • Dagopvang