Garden slider

background-content

U bent hier

2 Maatjes

  • Sfeervol, multicultureel centrum
  • Ruim opgezet in groene wijk
  • Indeling in hoeken: voor ieder wat wils
  • Een mooi groot speelhuis en op de verdieping een heerlijke chill-plek

2Maatjes is een sfeervol, multicultureel kindercentrum gelegen in Bouwlust/Escamp, een ruim opgezette wijk met veel groen. Dit kindercentrum is gehuisvest in de Prof. Anemaschool. De kinderen mogen gebruik maken van de grote, afgesloten buitenspeelplaats en de gymzaal van de school, daar worden dan ook regelmatig leuke activiteiten aangeboden.

De ruimtes bij 2Maatjes zijn ingedeeld in verschillende hoeken, waar de beschikking is over verschillende materialen die passen bij de ontwikkelingsfase waarin de kinderen zich bevinden.

Er wordt goed geluisterd naar de kinderen en de pedagogisch medewerkers stemmen hun benadering, gedrag en handelen hierop af. Zo doen kinderen verschillende ervaringen op en kunnen zij zich op meerdere vlakken ontwikkelen en ontplooien. Uiteindelijk is het de bedoeling om de kinderen veel plezier en een leuke invulling van hun vrije tijd te bieden.

De kinderen maken bij 2Maatjes geregeld uitstapjes, bijvoorbeeld naar het Zuiderpark of de speeltuin. En natuurlijk worden er bij het kindercentrum veel activiteiten aangeboden, ook georganiseerd door KICKS

Extra's 2Maatjes:

Voorschoolse opvang

Bij 2Maatjes bieden wij voorschoolse opvang (vso) vanaf 07.30 uur. De kinderen worden om 08.30 uur door ons naar school gebracht. Bij voldoende belangstelling kan dit worden verlengd vanaf 07.00 uur.

2Samen app

Ouders met kinderen bij 2Maatjes kunnen gebruikmaken van de 2Samen app. Lees meer over onze app.

Belangstelling? Kom eens langs bij 2Maatjes voor een vrijblijvende rondleiding
Keuze gemaakt? U kunt direct inschrijven

Opvangvormen

  • Buitenschoolse opvang

WIJ verzorgen BSO voor

  • Anemaschool, Prof.